Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Yakamoz_ist ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 21/Şubat/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 547 Tesekkür: 105 Rep: 258 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 24/Eylül/2008 Saat 18:28 |
|
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Düzenleyen Yakamoz_ist - 24/Eylül/2008 Saat 18:28 |
||
Sıkın canınızı..Vitamini suyunda :)
|
||
tesekkür edenler: | Zatoichi DeNizLiLi mine89 deta | |
Zatoichi ![]() Forum Kurdu ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3636 Tesekkür: 672 Rep: 1676 ![]() ![]() |
![]() |
|
vayyy süper şiirmiş yaa :)
|
||
Ne senin adın Yûsuf, ne de ben Züleyhâ’yım.
Sanma ki ellerimden yırtılacak gömleğin... Lâkin bir gün Züleyhâ olup gelirsem sana, Yûsuf gibi karşıla, asil, iffetli, serin... |
||
Yakamoz_ist ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 21/Şubat/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 547 Tesekkür: 105 Rep: 258 ![]() ![]() |
![]() |
|
Paylaşılana değil paylaşana bak demişler
![]() |
||
|
||
KAFKASKARTALI ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 17/Ağustos/2008 Bölüm: Coğrafya Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 59 Tesekkür: 12 Rep: 19 ![]() ![]() |
![]() |
|
Evet daha önce de okumuştum harika bir şiir :)
|
||
...ALAYINA İSYAN..
|
||
thosun ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 03/Ağustos/2008 Bölüm: İstatistik Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 199 Tesekkür: 11 Rep: 15 ![]() ![]() |
![]() |
|
supermıs ya bu sıır (:
|
||
cennet beni sewdiklerimle geçrdiim zmanın 4 de 1 i kadar mtlu edemicekse ölmk istemiroumm....
|
||
dennis ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1390 Tesekkür: 239 Rep: 481 ![]() ![]() |
![]() |
|
çok güzelmiş bi şiirmiş, etkileyici.. :)
|
||
seyyah ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 14/Mart/2008 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 364 Tesekkür: 64 Rep: 147 ![]() ![]() |
![]() |
|
Victor Hugo imzalı bi şiir..gayet içli..
|
||
Tıka basa dolu sayfaları
Harfleri eğri büğrü İmlası bozuk Taşrada basılmış bir kitap Ömrüm ah!.. Okuduğum en uzun yalnızlık.. |
||
DeNizLiLi ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Ağustos/2007 Bölüm: İlköğretim Matematik Öğr.(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3657 Tesekkür: 330 Rep: 791 ![]() ![]() |
![]() |
|
kim demiş bunu ![]() |
||
Çocukken haftalar bana asırdı;
Derken saat oldu, derken saniye... İlk düşünce, beni yokluk ısırdı : Sonum yokluk olsa bu varlık niye ? |
||
dont_pain ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2971 Tesekkür: 393 Rep: 826 ![]() ![]() |
![]() |
|
çok begendiğim bir siirdir kendileri..
|
||
beni görsen belki anlayamazsın
içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni. |
||
_aycha_ ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 08/Mart/2008 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1205 Tesekkür: 165 Rep: 417 ![]() ![]() |
![]() |
|
çok ii
![]() |
||
Arkadaşlar!
Dışarıda bir şeyler oluyor farkında mısınız?? Uykuda olanları sarsın, uyandırın. Herkese söyleyin, yakında ışıklar kesilebilir. Karanlıkta ne yapacaksınız??? Yılmaz GÜNEY |
||
![]() |
|
VICTOR HUGO cünyır olarak şimdi yazdım
![]() |
||
|
||
hazim ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 14/Mart/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1525 Tesekkür: 280 Rep: 689 ![]() ![]() |
![]() |
|
bence ağlamak için gözlerden yaş akmalı
|
||
nothing else matters
|
||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Link Değişimi | |
Link Değişimi | |
Taksi Programı izmir |