Çubukçu'dan 'Öğrenci Andı' Açıklaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 9> |
Yazar | ||
SibelCHE ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Aralık/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1215 Tesekkür: 284 Rep: 720 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 22/Mayıs/2009 Saat 22:49 |
|
Bunun yasal oldugunu düşünmüyorum şahsen.....bizim hukukçular geldiklerinde bir açıklama yaparlar artık. =))
|
||
Kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır. Kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır.
|
||
Misafir ![]() Misafir ![]() ![]() Tesekkür: 34 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
|
yok bence sorun zaten yasalarda |
||
SibelCHE ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Aralık/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1215 Tesekkür: 284 Rep: 720 ![]() ![]() |
![]() |
|
Haklısın.. =)
Senelerdir doğruyum,çalışkanım diye yemin ederiz ama gel gör ki kimse sallamamış dahi..
Lafta kalmış hepsi bunca senedir. Dedik ama içi boşaldı diye
|
||
Kendi kimliğini ötekinin varlığına göre konumlandırmak hastalıktır. Kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır.
|
||
GizZzeM!!! ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Ekim/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1648 Tesekkür: 117 Rep: 273 ![]() ![]() |
![]() |
|
ohooo yokistan... |
||
er_batur ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 24/Ağustos/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 811 Tesekkür: 192 Rep: 351 ![]() ![]() |
![]() |
|
Ne mutlü Türk'üm demeyi, varlığım Türk varlığına armağan olsun demeyi, lafın özü Türk kimliğine ideolojik bir anlam yüklemişsiniz.
Bu söylemlerden rahatsızlık duyan bir aile bu ülkede yaşama hakkına sahipse yatıp kalkıp buna dua etsin.
Bu okullarda sadece Türk öğrenciler okumuyor dediğin gibi ama okul Türk okulu.
Türk okuluna geliyorsan Türk devletinin koyduğu kurallara uymak zorundasın.
Aynı şekilde Türk ülkesinde yaşıyorsan Türk devletinin koyduğu kurallara uymak zorundasın.
Beğenmiyorsan yolun açık olsun...
|
||
"Bu memleket tarihte Türk'tü,
bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır. TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!". Mustafa KemaL ATATÜRK |
||
tesekkür edenler: | seyid | |
neyzen_atlı ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 27/Mart/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 99 Tesekkür: 99 Rep: 293 ![]() ![]() |
![]() |
|
ya sev ya terk et:):)
|
||
mushaf alırız bir ele,ham bir ele cam..
Geh merd-i helaliz geh merd-i haram.. En doğrusu mavi kubbenin altında.. Ne kafir-i mutlakız ne islam-ı tamam.. hayyam |
||
tesekkür edenler: | Musicgirl | |
GizZzeM!!! ![]() Forum Kolik ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Ekim/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1648 Tesekkür: 117 Rep: 273 ![]() ![]() |
![]() |
|
haydi bakalııııım :) halil ibrahim sofrasına hoş geldik hoş bulduk :)
|
||
![]() |
|
beğenmiyorum...! sende gel kov bakalım nasıl yapıyorsun...
kimsenin babasının memleketi değil burası...
ben kurallara değil kurallar ben insan olduğum için bana uymalı, eğer uymuyorsa o zaman değiştiririm...
|
||
hasoli ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Ağustos/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 386 Tesekkür: 65 Rep: 152 ![]() ![]() |
![]() |
|
demokratik bir ülkede yaşıyoruz AGA'lar.
her görüşe saygı gerektiren bir durumdayız yani. kimse belli bir görüşü savunmak zorunda değildir. ülkenin adı türkiye olabilir, ama kimse türklüğüyle/ırkıyla(hele ki bu durum tartışmaya açık iken) gurur duymak zorunda değildir, ki bana bu açık bir gaflettir. ben herhangi bir şekilde ırsal bir özelliğimle doğruluğumun belirlendiğini düşünmüyorum.tamamiyle kalbimde bitiyor iş. saygılar. |
||
tesekkür edenler: | SibelCHE | |
er_batur ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 24/Ağustos/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 811 Tesekkür: 192 Rep: 351 ![]() ![]() |
![]() |
|
Zamanı gelince o da olur merak etme.
Sende kuralları gel değiştir bakalım nasıl değiştiriyorun...
![]() Kurallar her insanın isteğine göre ayrı ayrı konulmaz.Millet ve devlet çıkarları neyi gerektiriyorsa kural ona göre koyulur.Tabi başta milli bir iktidar varsa.
Senin istediğin gibi bir durum olsa senden önce benim istediğim kurallar koyulurdu di mi?
1. sınıf 2. sınıf vatandaş muhabbetinden...
![]() |
||
"Bu memleket tarihte Türk'tü,
bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır. TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!". Mustafa KemaL ATATÜRK |
||
![]() |
|
Biraz empati kurmayı denesen nasıl olur?
Hani Amerika'dasın her sabah yurdunu,milletini özümden çok seveceğine ve varlıgını amerikan varlıgına armağan edeceğine yemin ediyorsun. Bundan hoşnut olacağını HİÇ AMA HİÇÇ sanmıyorum. Herhalde '' Allah adamlardan razı olsun bizi ülkelerinde tutuyorlar'' demezsin!
Bence böyle bir durumda insan haklarından bahsetmeye başlarsın!
Ben Türk okuluna gidiyorsam ya da bu devlette yaşıyorsam bana dayatılan herşeyi yapmak zorunda değilim! Zira bahsettiğin hukuk kuralları adaletli olmalıdır ki böyle konular gündeme gelmesin.
Türk dediğin adaletli olur! Türk Hukuk'u da tüm hukuklardan üstündür!
![]() |
||
|
||
![]() |
|
doğru söylüyorsun millet çıkaraları için hangisi gerekli ise o olmalı, ama şimdiki durumda millet çıkarlarını pek göremiyorum...
senin millet çıkarlarını savunup aynı zamanda bu çıkarları sağlayamayan kuralları savunman ne kadar kör olduğunu gösteriyor... haksızmıyım??
ve bende sana söyliyim, gün gelecek senin gibi gözü ırkçılıktan-milliyetçilikten başka bişey görmeyen, insanlar için hiçbirşey istemeyenlerin inadına, herkes eşit yaşayacak... bunu da böyle bil...
|
||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Link Değişimi | |
Link Değişimi | |
Taksi Programı izmir |